Dărnicia lui Tudorache: Primăria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului (VIDEO)

Dărnicia lui Tudorache: Primăria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului (VIDEO)

Primarul Sectorului 1 este tare darnic cu bisericile, mai ales că nu dă de la el, ci din banii publici. Dan Tudorache a hotărât să dea 10 milioane de lei din bugetul sectorului pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Propunerea a fost introdusă de primar în ultima clipă în şedinţa consiliului local dar s-a lovit de refuzul consilierilor, potrivit B1 TV.

Braţ la braţ cu reprezentantul bisericii, Dan Tudorache a încercat din răsputeri să îi convingă pe consilieri să dea cei 10 milioane de lei. Propunerea a fost introdusă de primar în ultima clipă în şedinţa consiliului local însă, din fericire pentru buzunarele bucureştenilor, nu a fost acceptată de consilieri.

Potrivit unui protocol încheiat între edilul sectorului 1 şi biserică, cele 10 milioane ar trebui daţi eşalonat, iar în schimbul acestei donaţii generoase din banii publici, biserica va pomeni public si consecvent numele Sectorului 1 ca partener principal in fata celorlalti finantatori publici din Romania.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)