Instagram va introduce reclame în 2014

Instagram va introduce reclame în 2014
Foto: digitaltrends.com

Instagram va introduce reclame anul viitor, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal

Una dintre cele mai populare aplicaţii pentru dispozitive mobile va introduce reclame din 2014 din cauză că nu are profit. 

Directorul executiv, Kevin Systrom, a prezentat situaţia financiară a firmei în faţa autorităţilor care au analizat achiziţia Instagram de către Facebook.

La momentul respectiv (august 2012), compania înregistra pierderi de 2,7 milioane de dolari şi avea 5 milioane de dolari în bancă.

Când a fost întrebat de un reprezentant al Department of Corporations cum face Instagram bani, şeful firmei a răspuns: „Este o întrebare foarte bună. Nu facem bani”.

Facebook a cumpărat anul trecut Instagram cu 1 miliard de dolari.

Era de aşteptat ca cea mai mare reţea de socializare online din lume să înceapă să câştige bani de pe urma acestei investiţii.

Instagram a anunţat recent că a atins pragul de 150 milioane de utilizatori în fiecare lună. Circa 60% dintre aceştia sunt din afara SUA.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)