Investiție majoră a BNR! Banca Națională cumpără în leasing 5 limuzine cu 3,8 milioane de lei

Investiție majoră a BNR! Banca Națională cumpără în leasing 5 limuzine cu 3,8 milioane de lei
Foto: sursazilei.ro

Banca Națională a României (BNR) a lansat o licitație pentru cumpărarea în leasing a 5 autovehicule. Valoarea contractului este estimată la 3,75 milioane de lei, fără TVA, în următorii 4 ani, potrivit news.ro.

Potrivit caietului de sarcini, două dintre cele 5 vehicule vor avea o lungime maximă de 5,3 metri și o lățime de cel mult 1,95 metri, motorizare pe benzină și putere de cel puțin 450 CP, precum, dar și cutie de viteze automată cu minim 8 trepte înainte.

Mai mult, vehiculele vor fi dotate cu display cu hologramă pe parbriz, tracțiune integrală permanentă, sistem de recuperare a energiei, sistem de asistare la pornire din pantă și de păstrare a benzii de mers, precum și tapițărie de piele.

Vehiculele vor fi echipate cu sistem suplimentar de încălzire și cu sistem blue ray player cu recepție a programelor TV pentru toate locurile, dar și cu faruri cu laser pentru fază lungă și cu led pentru faza scurtă, geamuri termoizolante, inchise la culoare ce reflectă radiațiile infraroșii și cu protecție acustică.

Celelalte trei vehicule au dimensiuni mai reduse și motorizări mai slabe, însă dotările rămân într-o zonă superioară.

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)