Olguța Vasilescu, declarație de ultimă oră despre Legea pensiilor: În fiecare zi avem discuții cu organizațiile de pensionari și… (VIDEO)

Olguța Vasilescu, declarație de ultimă oră despre Legea pensiilor: În fiecare zi avem discuții cu organizațiile de pensionari și... (VIDEO)

Lia Olguța Vasilescu a declarat că, în urma descentralizării și reorganizării Ministerului Muncii, nu crede că vor exista concedieri, deoarece unii angajați vor fi transferați la Casa Națională de Pensii, acolo unde este nevoie de ei, dat fiind că se lucrează la Legea pensiilor.

Întrebată dacă vor exista concedieri, Olguța Vasilescu a răspuns: ”nu cred că se pune problema la minister, pentru că trebuie să întărim Casa de Pensiipentru Legea pensiilor”.

”În fiecare zi avem discuții cu organizațiile de pensionari și cred că 90% din ce-și doresc aceștia se întâmplă”, a mai precizat Ministrul Muncii.

Vasilescu a mai susținut că pensionarii nu și-au primit pensiile înainte de Paște deoarece următorii bani ar fi ajuns la ei abia peste șapte săptămâni.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.