Lista datornicilor la ANAF: Fiscul a anunțat lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat (VIDEO)

Lista datornicilor la ANAF: Fiscul a anunțat lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat (VIDEO)

UPDATE: ANAF a publicat lista datornicilor, care poate fi consultată AICI

ANAF va anunţa numele persoanelor fizice care au datorii de peste 1.500 lei. Fiscul a amânat până acum decizia de două ori, pe motiv că ultimele zile a crescut foarte mult numarul contribuabililor care au decis sa își stingă datoriile sau să îşi clarifice situația fiscală.

Fostul președinte Traian Băsescu a cerut ANAF să publice însă și datoriile statului.

LISTA VA FI PUBLICATA DE ANAF AICI

Lista datornicilor la ANAF: Fiscul anunță lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat

#DIRECT_ONE_vky6dg#

Până acum, ANAF a publicat, în 3 mai, listele cu contribuabilii mijlocii și mari cu datorii neplătite la stat. (Detalii AICI)

În 11 mai, ANAF a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Un elev din Bihor notat cu 2,80 la Evaluarea Națională a primit 8,70 după contestație. Ce spune ministrul Educației
14:16 - Gina Chirilă a spus cum a trecut peste infidelitatea soțului său: „Sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”
14:16 - BRD Pensii, după scandalul delapidării unui fond de pensii private: „Activele participanților nu sunt afectate. Suma a fost deja acoperită de acționari”
13:55 - Sorin Cîmpeanu: Programul „Masă caldă” se va extinde de la 150 la 300 de şcoli (VIDEO)
13:47 - Imagini cu Insula Șerpilor în momentul evacuării trupelor ruse: „Inamicul a evacuat în grabă rămășițele garnizoanei” (FOTO)
13:41 - Povestea familiei avocatului din Kiev, ucis de o rachetă rusă: „Ea nu știe că tatăl ei nu mai este”
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)