Liviu Dragnea a răbufnit: Nu-mi permit să comentez gândurile domnului Eugen Teodorovici

Liviu Dragnea a răbufnit: Nu-mi permit să comentez gândurile domnului Eugen Teodorovici

Liviu Dragnea a răbufnit joi, într-o vizită la Focșani, atunci când a fost rugat de jurnaliști să comenteze declarațiile recente ale ministrului Finanțelor.

Reporterii i-au cerut șefului PSD să-și exprime punctul de vedere cu privire la faptul că Eugen Teodorovici a anunțat că Executivul va adopta până la sfârşitul lunii aprilie două ordonanţe de urgenţă privind achiziţiile publice care vor schimba „radical” acest domeniu.

„Nu-mi permit să comentez gândurile domnului Eugen Teodorovici. N-am această capacitatea să intru în mintea colegilor mei, dar în ceea ce privește achizițiile publice, undeva până în 15 aprilie, o să avem pachetul gata. (…) Trebuie să simplificăm procedurile și s-a găsit deja forma. Trebuie să dăm posibilitatea părților contractante, care vor să realizeze investițiile, să poată începe lucrările și să le ducă la capăt. (…) În ceea ce privește unitatea de achiziții centralizate, eu n-am nimic împotrivă. Poate să fie o idee bună, dacă se referă doar la administrația centrală și pe anumite domenii. (…) O abordare înțeleaptă este să ai acest plan, este foarte bine. Pornește cu un proiect pilot, pornește cu un domeniu. (…) Eu zic mai înțelept și mai cu atenție”, a răspuns Liviu Dragnea.