Magazinele se întrec în oferte de Black Friday: Electronice, electrocasnice şi chiar autoturisme la preţuri cu 80% mai mici (VIDEO)

Magazinele se întrec în oferte de Black Friday: Electronice, electrocasnice şi chiar autoturisme la preţuri cu 80% mai mici (VIDEO)
Foto: pcworld.com

Electronice, electrocasnice şi chiar autoturisme la preţuri cu 80% mai mici. De Black Friday, magazinele oferă reduceri de nerefuzat. În goana după clienţi, retail-erii propun în fiecare an produse noi.

Astfel, pe 21 noiembrie puteţi cumpăra de la telefoane mobile până la autoturisme de lux.

Black Friday sau vinerea neagră, cea mai aşteptată zi din an de către vânătorii de promoţii, se apropie cu paşii repezi.

Retailerii sunt şi ei pregătiţi cu oferte care mai de care mai atrăgătoare. De exemplu, eMAG oferă reduceri totale în valoare de 75 de milioane de lei pe 21 noiembrie, de Black Friday. Reducerile vor fi aplicate la 450.000 de produse incluse în cea mai diversificată gamă din istoria retailerului online.

Dacă anumite site-uri încep promoţiile cu noaptea în cap, pentru a evita situaţiile în care cei mai mulţi clienţi se trezesc atunci când stocurile sunt deja epuizate, sunt şi retaileri care preferă să dea startul la cumpărături între 6 şi 8 dimineaţa.

Elefant.ro este un alt site pe care se pot vâna reduceri. Dacă daţi un click la ora potrivită puteţi cumpăra orice, începând de la produse cosmetice până la mobilă.

Sfatul pentru cei care vor să prindă ofertele de Black Friday este să faca o listă de cumpărături înainte şi să aibă din timp cont pe site-ul de pe care doresc să cumpere un anumit produs.

Vinerea Neagră este o oportunitare şi pentru clienţii care vor să facă cumpărăturile direct din magazine. Fie că vorbim despre magazine cu electrobice şi electrocasnice, precum Flanco sau Altex, sau despre magazine cu haine, marile magazine s-au înscris în cursa nebună a cumpărăturilor în încercarea de a atrage cât mai mulţi clinţi.

Şi asta pentru că Black Fridey este şi momentul în care aceste companii pot avea vânzări record. Anul trecut, vânzările din Vinerea neagră au depăşit 200 de milioane de lei.

România se pregătește de Black Friday