Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfășoară afaceri corecte (VIDEO)

Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfășoară afaceri corecte (VIDEO)
Foto: B1 TV

Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, a declarat în cadrul emisiunii ”Capital TV”, difuzată la B1 TV, că, odată cu apariția noului Cod Fiscal, cei care vor pierde sunt evazioniștii, cei care nu fac afaceri în mod corect.

Ministrul a precizat că vor pierde în primul rând, cei care vor juca necinistit, deoarece ANAF-ul va fi pe urmele lor. Vor pierde și companiile de afaceri care nu-și desfășoară activitatea în România.

”Sunt două categorii care pierd: una este internă: cei care fac afaceri necinstit în România, pentru că nu vor mai rezista în piață și companiie care au un comportament corect, care vor beneficia de aceste facilități, dar se va micșora numărul lor”, a spus Vâlcov.

De asemenea, Darius Vâlcov a mai afirmat că vor exista unele companii, care, la 1-2 ani de la aplicarea noului Cod Fiscal, se vor întreba unde este mai bine să facă afaceri: în România sau în Ungaria, de exemplu.

Ministrul Finanțelor  a mai precizat că proiectul privind noul Cod Fiscal se bucură de sprijin politic, atât din partea premierului, cât și din partea PSD.

Darius Vâlcov, despre cei care vor pierde odată cu apariția noului Cod Fiscal

Ultima oră
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește  
22:52 - Cristian Diaconescu: NATO și SUA au spus foarte clar că la o eventuală invazie a Rusiei în Ucraina răspunsul nu va fi unul militar / Reacția Alianței de sprijin în caz de criză diferă între Marea Baltică și Marea Neagră (VIDEO)