Programul Lidl pentru 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021

Programul Lidl pentru 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021
Sursa Foto: Pixabay.com

Românii se bucură de o minivacanță cu ocazia zilelor de 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021. Cele două zile sunt libere, iar bugetarii mai au liber și luni, 29 noiembrie, astfel că minivacanța durează cinci zile. Având în vedere liberele de la stat, magazinele au și ele program special în această perioadă, iar Lidl a anunțat cum vor fi deschise unitățile sale din fiecare oraș.

Programul Lidl pentru 30 noiembrie și 1 decembrie 2021 nu le aduce mari modificări clienților. Magazinele vor fi deschise și pline de surprize, iar clienții pot alege din gamele variate de produse pentru Crăciun și cadouri pentru cei dragi.

Programul Lidl pentru 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021

Românii au liber pe 30 noiembrie, de Sf. Andrei, dar și pe 1 Decembrie, fiind Ziua Națională a României. Astfel, programul mai multor magazine sau centre comerciale s-ar putea modifica, ca angajații să se poată bucura de liberele de la stat.

Totuși, nu este cazul Lidl. Magazinele vor funcționa după programul normal, deja restricționat de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, magazinele Lidl se vor deschide la ora 07:00 și vor închide la ora 21:00. Nici dacă ar vrea, comercianții nu își pot prelungi activitatea după ora 21:00, având în vedere Hotărârea CNSU care îi obligă să închidă cel mai târziu la această oră, ora 22:00 fiind momentul în care se instituie carantina de noapte pentru cetățenii nevaccinați.

Ce zile libere mai au românii în 2021

Pentru anul 2021, românii au mai rămas cu doar 4 zile libere de la stat. Minivacanța de 1 Decembrie s-a format după ce Executivul a decis să dea libere și pe 29 noiembrie, făcând astfel punte cu liberele din data de 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021.

Pentru 2021, românii mai au doar 4 zile libere:

  • 30 noiembrie — Sfântul Andrei
  • 1 decembrie — Ziua Națională a României
  • 25 decembrie, 26 decembrie — Crăciunul
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:55 - Momente fără precedent pentru Liviu Vârciu. Ce-a pățit prezentatorul TV în vacanța din Maldive: „M-am umflat tot”
12:53 - Răzvan Burleanu, prima reacție după incidentele de la meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948: „Poziția noastră, a FRF, e foarte clară”
12:48 - Kremlinul spune că Boris Johnson minte în legătură cu ameințarea pe care i-ar fi făcut-o Vladimir Putin
12:44 - Obiecte de artă, descoperite la Vama Albiţa într-un autocar care intenţiona să iasă din ţară. Există suspiciunea că fac parte din patrimoniul naţional
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte” Citeşte întreaga ştire: De ce Monica Tatoiu nu vrea să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”
12:18 - Avantajele și dezavantajele meseriei de șofer de tir
12:16 - Care sunt efectele pozitive ale administrării suplimentelor cu quercetină naturală
12:12 - Vești proaste pentru pescari. Taxa pe un an ar putea fi de 6 ori mai mare în Deltă: „Ce e gratis până la urmă nu mai e”