Regele Mihai contestă datoriile restante către bugetul stat

Regele Mihai contestă datoriile restante către bugetul stat
Foto: familiaregala.ro

În urma publicării listei dratrnicilor de către ANAF, Regele Mihai I figurează cu o datorie de peste 4,1 milioane de euro către stat, potrivit ziare.com.

Cu toate acestea, datoriile Regelui Mihai au fost contestate în instantă, iar acum este în desfășurare o procedură judiciară.

„Obligațiile fiscale restante catre bugetul de stat ale Majestatii Sale Regelui au fost contestate, iar in acest sens o procedura judiciara este in curs de desfasurare”, scrie în răspunsul trimis de Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I agenției de presă News.ro.

ANAF a publicat luni lista cu datornici persoane fizice, care înregistrau restante de peste 1.500 lei la 31 martie. Pe listă figurează 187.230 de datornici, care au de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activități independente sau profesii libere.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)