Scad chiriile în Bucureşti. Află noile preţuri

Scad chiriile în Bucureşti. Află noile preţuri

Chiriile rămân la nivelul celor din 2010 şi anul acesta. Agenţii imobliari anunţă că în capital cel puţin,  preturile rămân constante: 150 de euro pt o garsonieră şi până la 300 de euro în cazul apartamentelor cu 2 sau 3 camere.

Chiria unei garsoniere în zone ca Rahova sau Berceni, porneşte de la 150 de euro pe lună.

De exemplu, o garsonieră în zona Berceni, de 23 mp, poate fi închiriată cu 150 de euro. Interiorul este renovat, iar locuinţa are parchet, aer condiţionat şi ferestre cu geam termopan.

Cu aceeaţi sumă poate fi închiriată şi o garsonieră în zona centrală, la Piaţa Romană, situată la ultimul etaj al unui bloc construit în 1940. Garoniera se închiriază cu mobilier nou şi utilată complet.

Cei care caută apartamente cu 2 camere, pot găsi la preţuri începând de la 200-220 de euro în zone precum 13 Septembrie, Ştefan cel Mare, Mihai Bravu, Crangaşi, Militari sau Drumul Taberei.

De exemplu, un apartament cu 2 camere, în zona Militari, de 45 de mp, într-un bloc construit înainte de 1990, este închiriat pentru 200 de euro pe lună. Apartamentul are uşile din interior de lemn, parchet şi gresie, iar bucătaria este utilată.

Cu 220 de euro pe lună se poate închiria un apartament cu 2 camere în zona Mihai Bravu, de 54 mp. Apartamentul este însă semidecomandat, nemobilat şi neutilat.

Cei dispuşi să dea 250 de euro pentru chiria unui apartament cu 2 camere, pot alege unul amplasat în zona Baba Novac, confort 1, semidecomandat, renovat, mobilat şi utilat modern.

Scad chiriile în Bucureşti

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome