Priorităţile Guvernului României: Au fost achiziţionate 72 de creme hidratante (FOTO)

Priorităţile Guvernului României: Au fost achiziţionate 72 de creme hidratante (FOTO)

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a cumpărat 72 de creme hidratante, la finalul lunii octombrie. Suma totală plătitiă pentru achiziţionarea acestora a fost de2.300 de lei, ceea ce înseamnă că s-au cheltuit 32 de lei pentru fiecare cremă în parte, scrie Digi24.ro.

Astfel, SGG a cumpărat cremele de la SC Ultra Fresh Impex SRL. Produsele de îngrijire nus unt unele standard, ci sunt „creme hidratante cu proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare și cicatrizante (fără parabeni), din care 36 de bucăți cu apă termală, pentru îngrijirea mâinilor și 36 de bucăți cu acțiune reparatoare care hidratează intensiv mâinile deteriorate”.

Instituţia a mai cumpărat de la aceeaşi firmă două tipuri de şerveţele umede, antibacteriene, în valoare de 540 de lei şi cu capac, pentru care s-au plătit 195 de lei, prosoape, care au costat 464 de lei şi săpun lichid în valoare de 268 de lei.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)