‘Discotecă’ Teodorovici, prima declarație după schimbarea șefei ANAF: ‘FISCUL ESTE CORUPT! Să eliminăm politizarea’

'Discotecă' Teodorovici, prima declarație după schimbarea șefei ANAF: 'FISCUL ESTE CORUPT! Să eliminăm politizarea'

Eugen “Discotecă” Teodorovici a făcut un anunț de zile mari. Ministrul Finanțelor a recunoscut, luni, că ANAF-ul este corupt.

După ani de zile la șefia finanțelor României, PSD-istul a realizat că instituția Fiscului nu este deloc transparentă.

Cu ocazia revenirii la șefia Agenției a Mirelei Călugăreanu, Teodorovici a declarat că în perioada următoare ANAF trebuie să își îmbunătățească relația cu cetățenii.

„Este o persoană cu foarte mare experiență și este un fiscalist de execepție. Sunt convins ca o să fie un factor de nădejde în ceea ce privește respectarea planului de colectare. De asemenea, doamna președinte știe că partea de administrare fiscală trebuie să cunoască o îmbunătățire. Pornind de la termeni clari de la decizii de impunere. Știm clar că se lovesc românii de astfel de probleme. De asemenea, relația cu cetățenii trebuie să fie mai bună. Nu în ultimul rând îmi doresc ca meritocrația si transparența să primeze. Trebuie eliminată politizarea și corupția”, a precizat Eugen Teodorovici.

Cu această ocazie amintim și de cozile infernale de la Fisc.

Mirela Călugăreanu revine în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), după demitereaMihaelei Triculescu.. (Detalii AICI)