Traian Băsescu: Fac apel la guvern să prezinte cât mai repede proiectul de buget pentru anul viitor

Traian Băsescu: Fac apel la guvern să prezinte cât mai repede proiectul de buget pentru anul viitor

Președintele Traian Băsescu face apel la Guvern să prezinte în cel mai scurt timp proiectul de buget pentru anul 2015, pentru ca firmele și cetățenii să-și poate proiecta viitorul an.

„Dincolo de prioritățile pe care Parlamentul le-a exercitat în aceste zile, prioritatea majoră pentru România este un proiect de buget. Companiile, firmele, cetățenii nu știu cum să-și proiecteze anul 2015 în lipsa bugetului și a informației, dacă vor crește sau nu taxele. Fac un apel la guvern”, a afirmat Traian Băsescu, miercuri, într-o declarație de presă de la Palatul Cotroceni.

„Cer în mod expres ca guvernul să prezinte în cel mai scurt timp proiectul de buget, cu atât mai mult cu cât în spațiul public sunt discuții consistente legate de creșterea/scăderea taxelor, alocările bugetare, pentru investiții, pentru proiecte culturale, de mediu. Sunt lucruri extrem de importante”, a mai spus președintele.

Băsescu face apel la guvern să prezinte bugetul pentru 2015

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)