Vânzări record ale companiei Samsung în ultimul trimestru: Profiturile au fost de aproape 6 miliarde de dolari

Vânzări record ale companiei Samsung în ultimul trimestru: Profiturile au fost de aproape 6 miliarde de dolari
Foto: unwiredview.com

Samsung Electronics Co, firma din domeniul tehnologiei cu cele mai mari vânzări la nivel mondial, a raportat vineri profituri nete în valoare de 5,9 miliarde de dolari pentru trimestrul al doilea, care s-a sfârșit la 31 iulie.

Volumul vânzărilor modelului de telefon mobil Galaxy S au ajutat compania să mărească diferența de profit între Samsung și Apple, principalul competitor, relatează Reuters. De asemenea, se așteaptă ca vânzările din acest trimestru să crească și mai mult această diferență, deoarece modelul cel mai recent din seria Galaxy se bucură de un succes fulminant.

Profiturile Samsung pentru acest semestru sunt estimate în jurul cifrei de 7 miliarde, dintre care vânzările de telefoane mobile reprezintă 60 de procente. În ultimul an, vânzările acestei din urmă divizii s-au dublat.

Acțiunile la Samsung au crescut cu 4,7 la sută după anunțarea acestor cifre.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)