Verifică dacă ai așa ceva acasă! Cum să câștigi 5.000 de lei, având doar un ban

Verifică dacă ai așa ceva acasă! Cum să câștigi 5.000 de lei, având doar un ban

Monedele sunt vândute din ce în ce mai scump pe site-urile de specialitate. Colecționarii sunt pregătiți să cheltuie sume uriașe de bani pentru exponate rare.

Cât „costă” 1 ban

Așadar, o monedă de 1 ban, emisă în anul 1952, costă o avere pe OLX. Oamenii o vând cu 5.000 de lei.

„Moneda de 1 ban, emisă în anul 1952, costă pe site-ul de anunțuri OLX 5.000 de lei. De altfel, pe platforma eBay, moneda costă 10 dolari, dar prețul crește ușor și te poate îmbogăți și pe tine.

Cu toate că moneda nu este în cele mai bune condiții și se vede că este extrem de uzată și veche, colecționarii o cumpără fără măcar să se uite la preț”, notează spynews.

Colecționarii de monede cu adevărat pasionați, dar și cu posibilități financiare, sunt dispuși de multe ori să plătească sume colosale pentru o monedă rară, care se le îmbogățească colecția.

Monedă greșită care se vinde la prețul unui apartament

monedă greșită se vinde cu un preț enorm pe site-urile specializate. Cine o are în casă, poate să câștige o mică avere dacă o vinde, dar trebuie să fie atent dacă are detaliile căutate de colecționari.

Colecționarii sunt gata să plătească sume uriașe pentru monede rare, printre care și una grecească de 2 euro, din 2002, relatează Cancan.

Prețul pe care piața l-a stabilit pentru o astfel de raritate este de 90.000 de euro, conform site-urilor specializate, dar poate ajunge lejer și la 100.000 de euro, în perioadele bune. Cine o vinde pentru o așa sumă, are toate șansele să-și cumpere după un apartament de lux în București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)