1 din 3 părinți nu își vaccinează copilul împotriva gripei. Ce arată un studiu

1 din 3 părinți nu își vaccinează copilul împotriva gripei. Ce arată un studiu
Foto: pixabay.com

Un studiu arată că părinții nu vor să își mai vaccineze copiii antigripal.

Unul din trei părinți din America nu au de gând să își vaccineze copilul împotriva gripei,chiar dacă aceștia se pot infecta și cu Covid-19 și cu gripă în perioada care urmează, conform studiului publicat deCNN.

De asemnea,două treimi dintre părinți sunt de părere că vaccinul nu îi ajută pe copii,chiar dacă specialiștii îndeamnă persoanele din grupele de risc să se vaccineze.

Dr. Anthony Fauci, expert în boli infecțioase, a declarat că vaccinarea este foarte importantă în acest an.

„Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani,în special cei mai mici de 2 aniprezintă un risc crescut de a dezvolta complicații grave legate de gripă”, au spus Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, adăugând că obținerea unei vaccinări împotriva gripei în timpul pandemiei este mai important ca niciodată.

Ultima oră
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)
19:49 - Un bărbat de 71 de ani din Iași, primul caz de pacient vaccinat care este în stare gravă după ce s-a infectat cu tulpina Delta
19:19 - Gigi Becali, reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. O să dau vreo doi jucători afară”
19:14 - Premierul Florin Cîțu: Mă aștept ca, în următoarele zile, fiecare minstru să prezinte public execuția bugetară pentru ministerul pe care îl conduce