10 persoane duse la secție după un conflict spontan pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei

10 persoane duse la secție după un conflict spontan pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei
Foto simbol: Pixabay

Zece persoane au fost duse miercuri la secția de poliție, după un conflict spontan care a izbucnit pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, transmite Agerpres.

Poliția Capitalei: 10 persoane duse la secție după un conflict spontan pe o stradă din Sectorul 2

Poliția Capitalei a precizat că, miercuri, în jurul orei 17, polițiștii Secției 7 au fost sesizați că pe o stradă din Sectorul 2 are loc un conflict spontan între mai multe persoane, context în care s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat peroanele și au demarat verificările.

La fața locului a fost prezent și un echipaj de prim ajutor, dar nicio persoană implicată în eveniment nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate sau de transport la spital, spune DGPMB.

Pentru a asigura un climat optim de ordine şi siguranţă publică, au fost solicitate, în sprijin, echipe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În zonă au fost direcţionate şi echipaje de poliţie de la secţiile limitrofe.

„În urma verificărilor, zece persoane implicate în eveniment au fost conduse la sediul secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a mai spus Poliţia Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)