14 copii, membri ai unei echipe de polo, și doi adulți, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară (VIDEO)

14 copii, membri ai unei echipe de polo, și doi adulți, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară (VIDEO)
foto: jurnalistii.ro

Un lot de sportivi care se afla la un hotel din Poiana Braşov a ajuns la spital. Oamenii au sunat la 112 acuzând dureri de burtă şi o stare generală proastă, arată B1 TV.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care a ajuns la faţa locului şi a acordat primele îngrijiri a fost nevoit să cheme in ajutor şi o echipă de la Serviciul de Ambulanţă. 14 copii şi doi adulţi care făceau parte dintr-o echipă de polo primesc acum ingrijiri.

Patru copii din cei 14 au fost transportați pentru investigații suplimentare, însă diagnosticul nu este unul exact.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)