3 motive pentru care GoPro Karma este mai mult decât o dronă

3 motive pentru care GoPro Karma este mai mult decât o dronă

Pentru că zilele calde se apropie cu pași repezi, nu ar strica să iei serios în calcul opțiunea unei drone, pentru ca vacanța ta să fie captată într-un mod cu totul și cu totul inedit. Dacă ai ales să îți cumperi o dronă, noi îți vom povesti astăzi despre una care cu siguranță depășește cu mult restul plutonului: GoPro Karma. Ușor de manevrat, claritate excelentă a imaginilor, telecomandă cu ecran LCD, design absolut uimitor – un mix perfect pentru drona ta de vacanță. Cu GoPro Karma, amintirile pe care le surprinzi nu vor mai fi niciodată la fel. Așa că hai să trecem chiar acum la treabă și să vedem de ce GoPro Karma este chiar mai mult decât o dronă.

1. Ușor de folosit

Nu trebuie să fii un adevărat maestru pentru a te bucura de ce lucrurile minunate pe care le poate oferi drona GoPro Karma. Dimpotrivă, acest produs este ideal pentru cei care își cumpără pentru primă dată o dronă. Cu alte cuvinte, această dronă este un “suport zburător” pentru camerele de acțiune GoPro 4 și GoPro 5 Black, de aceea, filmările tale cu un GoPro nu vor mai fi niciodată la fel. Atunci când ai terminat distracția, nu trebuie să îți faci griji pentru spațiul pe care îl ocupă, pentru că o dronă GoPro Karma se compactează foarte bine, fiind totodată incredibil de ușoară.

2. Telecomandă intuitivă cu LCD

Să mai rămânem puțin la capitolul “Manevrabilitate” și să discutăm despre cât de intuitivă este telecomanda acestei drone. Dispune de un ecran LCD touch-screen integrat, spre deosebire de alte drone ce sunt manevrate cu ajutorul unui smartphone. Ce poți face în cazul în care telecomanda rămâne fără baterii sau este pierdută conexiunea dintre aceasta și dronă? Ei bine, GoPro Karma dispune de funcții automate pentru decolare/aterizare, precum și de o funcție “return-to-home”, în cazul în care scenariile menționate mai sus chiar se întâmplă.

3. Design COOL

Dacă ai deja un GoPro ești mai cool decât ceilalți prieteni ai tăi, de aceea, această dronă ți se va potrivi ca o mănușă, deoarece păstrează același pattern cu care toate produsele GoPro ne-au obișnuit. Pe lângă eticheta pe care o dronă GoPro Karma o pune posesorului său, designul aduce încă un strop de coolness în întreaga poveste. Cromatica este determinată de contrastul alb-negru de pe întreaga suprafață a dronei, aceasta integrându-se perfect atât într-un decor de munte sau unul de mare. Mai mult decât atât, camera GoPro 4 sau camera GoPro 5 Black au locul lor bine definit în designul acestei drone, transformând practic cele două piese separate într-un tot perfect.

Dacă nu ai făcut-o deja, comandă chiar acum un GoPro Karma de la F64, pentru a te bucura din plin de cele mai tari senzații în 4K. Cel mai tare este că poți scoate oricând camera din dronă și să o atașezi rapid pe grip, pentru a-ți continua aventura după ce bateriile dronei s-au terminat. Toate piesele vin într-un kit ușor de transportat și se compactează foarte simplu în interiorul acestuia. Telecomanda cu ecracn LCD oferă un control mult mai bun, iar funcții SMART precum return-to-home îți asigură un control mult mai bun al acesteia, la orice ora din zi și din noapte.

Ultima oră