"72 de zile de cătușe": Elena Udrea pregătește o carte plină de dezvăluiri bombă despre ultimii 2 ani din viața sa (VIDEO)

"72 de zile de cătușe": Elena Udrea pregătește o carte plină de dezvăluiri bombă despre ultimii 2 ani din viața sa (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea, candidat independent la alegerile parlamentare, se pregătește să-și lanseze o carte autobiografică, în care vorbește despre ceea ce i s-a întâmplat în ultimii doi ani, de la primele experiențe cu procurorii DNA.

Într-o intervenție telefonică pentru B1TV, Elena Udrea a oferit mai multe amânunte despre cartea sa pe care inițial a vrut să o lanseze în campania electorală, dar a amânat-o ulterior.

"Am început s-o scriu după ce am ieşit din arest şi iniţial am vrut să se numească «72 de zile în cătuşe», ulterior mi-a mai trecut sentimentul acela de supărare pentru ce s-a întâmplat şi cumva a mai scăzut în mine furia aceea pentru ce am văzut acolo şi toate nedreptăţile care se întâmplă. Eu însămi m-am îndreptat mai mult către religie şi către fericire şi am mai schimbat, am reorientat cartea în sensul în care povestesc aceşti doi ani din viaţa mea", a afirmat Udrea.

"Noi, inclusiv acum, ne-am uitat să numărăm zilele astea libere în speranţa că am fi putut s-o tipărim şi săptămâna viitoare s-o lansăm. M-ar fi ajutat foarte mult şi în campanie pentru că le spun acolo lucruri, momente din anii aceştia care, cumva, celor care sunt interesaţi cum sunt eu, ce e adevărat din ce se spune despre mine, poate că pe mulţi i-ar fi lămurit. Din păcate, n-o să fie gata. O să fie probabil până la Crăciun, sau dacă nu, anul viitor ca să fiu sigură şi că iese exact ce trebuie", a adăugat Elena Udrea.

"72 de zile de cătușe": Elena Udrea pregătește o carte plină de dezvăluiri bombă din ultimii 2 ani din viața sa

#DIRECT_ONE_7b2bzm#