"99% transpiraţie, 1% inspiraţie!" Klaus Iohannis i-a atribuit lui Einstein un citat care îi aparține lui Edison, în discursul rostit cu ocazia lansării autobiografiei sale (VIDEO)

"99% transpiraţie, 1% inspiraţie!" Klaus Iohannis i-a atribuit lui Einstein un citat care îi aparține lui Edison, în discursul rostit cu ocazia lansării autobiografiei sale (VIDEO)
Coadă pentru un autograf de la Klaus Iohannis

Președintele ales, Klaus Iohannis, care și-a lansat miercuri volumul autobiografic „Pas cu Pas„, în prezeța a câteva mii de oameni, a afirmat la evenimentul de la Romexpo că nu cunoaște altă rețetă a succesului decât cea a lui Einstein: ”99% transpirație și 1% inspirație”.
 
Doar că celebrul citat după care s-a ghidat Iohannis, nu îi aparține lui Albert Enstein. ”Geniul este 1% inspirație si 99% transpirație” sunt cuvinte rostite de inventatorul american Thomas Edison.

Departe de mine să dau lecții prin intermediul acestei cărți, cum nu mi-am propus nici să fie un mijloc de a transmite o rețetă a succesului, nu există o rețetă a succesului, alta decât cea spusă de Einstein, 99% transpirție și 1% inspirație, de atunci nu s-a schimbat nimic”, a spus miercuri președintele ales. (Declaraţia poate fi ascultată în materialul video de mai jos de la minutul 2:15)

Klaus Iohannis a prezentat în cele 200 de pagini ale volumului ”Pas cu Pas” o faţă mai puţin cunoscută a sa.

Pentru prima dată, Iohannis a povestit în scris despre copilăria sa, despre adolescenţă, despre studenţia de la Cluj, dar şi despre cariera sa în învăţământ. Preşedintele ales al românilor a punctat şi ceea ce cititorii nu vor găsi în carte şi anume „senzaţionalul„.

Klaus Iohannis la lansarea cărţii sale, vorbind despre reţeta succesului

Ultima oră
19:29 - Un bărbat a murit în trenul care circula de la Iași la București, în timp ce soția lui credea că doarme
19:10 - România, demers la NATO ca urmare a atacului asupra vasului „Mercer Street”
18:52 - Valeriu Gheorghiță: 90% din secvențierile efectuate săptămâna trecută au ieșit pozitive pentru varianta Delta. Dacă ritmul de vaccinare nu se schimbă, vom deconta cu toții
18:46 - Google va interzice accesul la serviciile sale pentru anumite variante de Android. Ce posesori de smartphone vor fi afectați direct de noua decizie
18:15 - Un bărbat, cercetat pentru tâlhărie, a fugit în vacanță la Mamaia. Pe litoral a făcut un gest care l-a dat imediat de gol
18:14 - Încă 10.831 de persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID. Ultimele date privind campania de imunizare
17:57 - Mulți medici le recomandă părinților să nu-și vaccineze anti-COVID copiii, deși nu se bazează pe argumente științifice. „Unii cred în conspirații, alții nu înțeleg ce citesc din literatura de profil”
17:47 - Kristina Timanowskaja, olimpica bielorusă care a criticat regimul Lukashenko a ajuns la Viena. Sportiva își va continua drumul spre Polonia, unde a primit viză umanitară
17:28 - Florin Cîțu, către miniștri: Nu accept solicitări pentru alocarea suplimentară a 40 de miliarde, când au rămas 20 de miliarde necheltuite
17:05 - Octav Bjoza a suferit un atac vascular cerebral. Președintele Asociației foştilor deţinuţi politici e internat în spital în stare critică (VIDEO)