A dat 1.100 lei pe trei cartofi. Vezi cum a fost înșelată o bucureșteancă la achiziția online a unei tablete

A dat 1.100 lei pe trei cartofi. Vezi cum a fost înșelată o bucureșteancă la achiziția online a unei tablete
Foto: laptopnews.ro

O tânără din București a crezut că face o ”afacere” când a ales să achiziționeze online o tabletă, de pe un site de vânzări, dar s-a înșelat amarnic.

Potrivit CanCan, Ana Maria Boiceanu dorea o tabletă cu un preț sub 1.500 de lei. La o căutare pe internet, a primit o ofertă din parte unui tânăr din Vâlcea.

„Mi-a spus să îi trimit un avans de 107 lei în contul lui bancar, în semn de bună-credință, urmând ca după aceea să îmi expedieze prin poștă tableta pe care o doream. Am făcut întocmai, apoi respectivul mi-a spus că merge la poștă să îmi expedieze coletul”, a declarat femeia.

La ridicarea pachetului, tânăra a mai plătit suma de 1.000 de lei, dar când l-a deschis a avut neplăcuta surpriză să găsească trei cartofi înfășuarați în hârtie și un CD.

Tânăra a depus o plângere la poliție iar cazul este investigat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)