A furat o brățară cu diamante din mall, iar apoi s-a predat. I s-au înmuiat picioarele când a aflat cât costă bijuteria

A furat o brățară cu diamante din mall, iar apoi s-a predat. I s-au înmuiat picioarele când a aflat cât costă bijuteria

Femeia care a furat joi o brățară din aur alb cu diamante, în valoare de 20 de mii de euro,dintr-un mall dinn București s-a predat Poliției.

Aceasta a mers la sediul organelor legii însoțită de avocat, relatează Știrile TVR.

Cu o zi în urmă, ea s-a prefăcut interesată de niște bijuterii extrem de valoroase, și a rugat-o pe vânzătoare să îi arate mai multe podoabe din metale prețioase.

O fost nevoie doar de o clipă de neatenție pentru ca femeia să fure brățara și să o facă nevăzută. Când a aflat cât costă obiectul cu pricina, ea a decis să se predea.

Nimeni nu a obsevat că bijuteria lipește, fiindcă era o oră foarte aglomerată, iar magazinul era plin de clienți.

Reprezentanții bujuteriei cred că lovitura a fost plănuită meticulos cu mult timp în urmă.

Ultima oră
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)