Accident de muncă la Avicola Tărtășești: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri într-o bucată de fier beton

Accident de muncă la Avicola Tărtășești: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri într-o bucată de fier beton

Un bărbat din Târgovişte, angajat al unei firme de construcţii din Bucureşti, a murit vineri după ce a căzut de la cinci metri înălțime înt-o ţepuşă de fier beton. Omul lucra la o fermă de animale din Tărtăşeşti, unde efectua lucrări de reparație.

„În jurul orei 9:00 ITM Dâmbovița a fost anunțat  de deceseul numitului Dragu Florian în vârstă de 40 de ani, salariatul societății Spațial SRL din București. Socitatea desfășura activități de construcție la Avicola Târtășești, unde se reamenajau spațiile societății. Se pare că lucrătorul s-a urcat pe o scară, fiind pe un acoperiș. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, acoperișul era umed, scara a alunecat, iar  lucrătorul s-a dezechilibrat și a alunecat”, a declarat pentru Știrile B1 TV șeful ITM Dâmbovița, Marius Lixandru.

La faţa locului se află o echipă de cercetare a poliţiştilor şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa, care urmează să constate împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă, dacă victima avea forme legale de angajare la firma din Bucureşti, echipament adecvat şi dacă s-au respectat normele de protecţie a muncii.

Un bărbat a murit în sediul Avicola Tărtășești

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe