PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE! GRAV ACCIDENT rutier în Caraș-Severin. BILANȚUL VICTIMELOR (FOTO)

PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE! GRAV ACCIDENT rutier în Caraș-Severin. BILANȚUL VICTIMELOR (FOTO)

Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Caraș Severin după ce un microbuz și alte trei vehicule au fost implicante într-un accident grav, în apropiere de Caransebeș.

În urma incidentului nouăpersoane au fost rănite, dintre care una a murit, din cele 12 implicate, informează stirilecs.ro.

Sursa foto: stirilecs.ro

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

Persoanele rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Caransebeș.

La locul incidentului, salvatorii au intervenit cu o mașină de stingere, o descarcarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)