Accident grav în apropierea frontierei Nădlac. O persoană a decedat şi alte 16 au fost rănite

Accident grav în apropierea frontierei Nădlac. O persoană a decedat şi alte 16 au fost rănite
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Planul roşu de intervenţie a fost activat,luni dimineaţă, după ce opersoană a decedat şi alte 16 au fost rănite în urma unui accidentprodus peautostrada A1, în zona localităţii Nădlac.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmiscăla kilometrul 579, pe Autostrada A1 pe sensul Deva spre Nădlac, în zona localității Nădlac, județul Arad, a avut loc un accidentîn care au fost implicate un autocamion și un microbuz.

În urma impactului, a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor șaisprezece, toți fiindpasageri în microbuz.

Alte două persoane au suferit traumatisme grave, în timp ce restul pasagerilor microbuzului nu au traumatisme care să le pună viața în pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că un microbuz cu numere de Cehia, care se îndrepta spre graniţă, a intrat într-un TIR care staţiona în coloană la doi kilometri de frontieră, potrivit Agerpres.

Mai multe unităţi SMURD şi ambulanţe s-au deplasat pentru a prelua răniţii.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii coliziunii dintre microbuz şi TIR.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)