Accident grav la Iași: O șoferiță începătoare a pierdut controlul volanului, rănind grav șapte persoane (VIDEO)

Accident grav la Iași: O șoferiță începătoare a pierdut controlul volanului, rănind grav șapte persoane (VIDEO)
Foto: radioimpactfm.ro

O şoferiţă fără experienţă a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-o bancă. Accidentul tragic s-a produs la Iași, fiind soldat cu şapte victime, potrivit sriripesurse.ro.

Patru dintre cele șape victime au fost spulberate în timp ce se aflau pe o bancă, într-o stație de autobuz, de o șoferiță începătoare. Celelalte trei victime se aflau în autoturismul femeii.

Șoferița în vârstă de 25 de ani încerca să facă manevre pentru a parca într-un centru comercial din oraș. Aceasta susține că mașina a accelarat fără motiv, motiv pentru care s-a speriat și a pierdut controlul volanului, urcând cu mașina pe trotuar.

Tinerii au fost preluați de ambulanțe și transportați de urgență la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Șoferița își luase carnetul în 2016. ”A fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Andrei Popa, pentru Antena 3.

O șoferiță începătoare a pierdut controlul volanului, rănind grav șapte persoane

#DIRECT_ONE_3ocobo#

Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)