Accident în Agigea. Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav (VIDEO)

Accident în Agigea. Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav (VIDEO)

Accident rutier grav, la Agigea. Trei persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit într-un sens giratoriu. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la ambulanţă și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Dobrogea', informează B1 TV.

Una dintre maşinile implicate în accidentul din Agigea a ajuns un morman de fiare. Totul s-a petrecut într-un sens giratoriu. Din primele informaţii ale poliţiştilor, şoferul unuia dintre autoturisme nu a acordat prioritate şi a izbit în plin un alt autovehicul. În imaginile surprinse la locul accidentului, se observă cum una dintre maşini a fost grav avariată după ce s-a lovit de parapetul de protecție al autostrăzii.

Accident în Agigea. Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav

#DIRECT_ONE_jix22r#

La fața locului au fost solicitați să intervină medicii Serviciului de Ambulanță, dar și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Dobrogea'. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, dintre care una grav.

Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Constanța. O anchetă a fost deschisă de oamenii legii care vor să afle cu exactitate în ce condiţii a avut loc incidentul rutier.

Tags: