Accident în Huși: Patru persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite

Accident în Huși: Patru persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, marți, în urma unui accident rutier ce s-a produs în centrul municipiului Huși, relatează Mediafax.

După ce două mașini s-au ciocnit frontal într-o intersecție, patru persoane, între care și un copuil de patru ani, au fost rănite.

Accidentul a avut loc la intersecţia Bulevardului 1 Mai cu strada 14 Iulie din municipiul Huşi, după ce şoferul unei maşini nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de o tânără de 29 de ani, potrivit IPJ Vaslui.

Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Municipal Huşi, starea cea mai gravă fiind a unei pasagere în vârstă de 25 de ani, aflată în maşina condusă regulamentar de femeia de 29 de ani. În ceea ce-l priveşte pe copilul de patru ani, acesta a fost diagnosticat de medici cu traumatism toraco-abdominal„, a declarat responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Pe numele şoferului maşinii care nu a acordat prioritate, un tânăr de 22 de ani din municipiul Huşi, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.