Accident mortal pe autostrada Timișoara – Arad. O mașină staționată pe banda de urgență a fost lovită din plin de alt autoturism. Bilanțul victimelor (VIDEO)

Accident mortal pe autostrada Timișoara - Arad. O mașină staționată pe banda de urgență a fost lovită din plin de alt autoturism. Bilanțul victimelor (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Accident teribil pe autostrada Vestului, lângă Timișoara. O tânără și-a pierdut viața, iar o altă femeie, aflată cu ea în mașină, a fost rănită, după ce autoturismul lor a fost lovit în plin de un bolid. Victimele staționau pe banda de urgență.

Grav accident lângă Timișoara: O femeie a murit, alta a fost rănită

Scene cutremurătoare pe Autostrada A1, pe sensul Timișoara – Arad, în dreptul localității Orțișoara. Două mașini s-au ciocnit violent.

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de medici, pompieri și polițiști. A fost solicitat și ajutorul elicopterului SMURD, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1 prezentate de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În urma accidentului, o femeie a rămas încarcerată, cealaltă a fost declarată decedată.

Tânăra care a murit avea 32 de ani, iar cealaltă victimă, o femeie în vârstă de 46 de ani, a fost transportată la spital.

Primele verificări la fața locului au arătat că mașina victimelor se afla pe banda de urgență. La un moment dat, au fost lovite de un bolid condus de un șofer de 28 de ani. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul spre Arad, pe Autostrada Vestului, a fost blocat ore bune din cauza accidentului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care cele două autoturisme s-au ciocnit și cine se face vinovat de producerea acestei tragedii pe sosea.

Urmăriți B1TV.ro și pe