Accident rutier grav în Dolj. Un copil de 5 ani a murit, iar alți doi au fost grav răniți. O femeie a fost intubată la fața locului și a fost dusă la spital (VIDEO)

Accident rutier grav în Dolj. Un copil de 5 ani a murit, iar alți doi au fost grav răniți. O femeie a fost intubată la fața locului și a fost dusă la spital (VIDEO)
foto: Pixabay

Un copil în vârstă de 5 a murit și alți doi au suferit multiple traumatisme, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 6 în județul Dolj. Aceștia se aflau în mașina condusă de tatăl lor, care la un moment dat a pierdut contolul volanului și a lovit un cap de pod, răsturnându-se într-un șat. În autoturism era și soția bărbatului, care a fost intubată la fața locului și a fost dusă, de asemenea, cu răni grave la spital.

Un copil de 5 ani a murit, într-un accident rutier grav în județul Dolj

„În această dimineață, s-a primit un apel pe 112 de producere a unui accident rutier pe raza județului Dolj. La fața locului s-au deplasat mai multe forțe, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD și mai multe echipaje SAJ. Ajunși la locul intervenției, colegii au găsit un copil minor încarcerat, în stop cardio-respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștiență și un bărbat conștient care prezenta mai multe traumatisme. Copilul fără conștiență a fost declarat decedat. Ceilalți doi copii, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportați la spital. Femeia a fost intubată în ambulanță, la fața locului, ulterior fiind transportată la spital, iar bărbatul a fost și el transportat la spital”, a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj, în cadrul Știrilor B1 TV prezentate de Ștefan Pășcuță.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt