GRAV accident rutier în Ialomița! Bilanțul VICTIMELOR

GRAV accident rutier în Ialomița! Bilanțul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, marți, pe raza localității Vlădeni, Ialomița, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, stingându-se din viață.

S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLÂNG ICOANELE ÎN BISERICI

Mai precis, un automobil a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SĂPTĂMÂNA 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE. MIHAI VOROPCHIEVICI FACE ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT: ACEȘTI NATIVI DAU DE NOROC ȘI BANI!

La faţa locului au intervenit o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, slt Ani Cercel.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ…

“Pentru salvarea victimelor, doi adulţi, au acţionat salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia, Garda Ţăndărei, cu o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD, încadrate cu şapte pompieri, şi un echipaj SAJ Ialomiţa. Paramedicii şi cadrele medicale au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, un tânăr de 21 ani, găsit în stare de inconştienţă, care a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitate, şi o persoană de sex feminin cu vârsta de 18 ani, care a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, celelalte trei persoane refuzând examinarea”, a mai precizat sursa citată, scrie Agerpres.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe