Accident sau crimă? Ancheta în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost reluată de la zero

Accident sau crimă? Ancheta în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost reluată de la zero
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a avut parte de o lungă suferință. În luna mai a anului 2020, aceasta a suferit leziuni grave, după ce a căzut pe scările din casa în care locuia

Sunt noi informații în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ancheta este reluată de la zero, iar procurorii trebuie să arate dacă decesul acesteia a survenit fie în urma unui accident, fie în urma unei crime.

Ancheta în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost reluată de la zero

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a avut parte de o lungă suferință. În luna mai a anului 2020, aceasta a suferit leziuni grave, după ce a căzut pe scările din casa în care locuia alături de soțul ei.

La momentul respectiv, mezzosoprana a avut parte de lovituri puternice la cap, torace și abdomen. Ulterior, aceasta a ajuns la spital, iar șapte luni mai târziu a murit, în noaptea de 23 spre 24 decembrie. Mezzosoprana a fost în comă și a fost supusă mai multor intervenții în spitalele din Iași.

După ce mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns în spital, cu leziuni grave, oamenii legii au deschis o anchetă. Accident sau crimă? – este întrebarea care a stat pe buzele multor persoane, iar răspunsul rămâne, cel puțin momentan, un mister total.

Inițial s-a spus că ar fi fost vorba de un accident

La momentul inițial, s-a spus că mezzosoprana ar fi fost victima unui accident casnic. Ulterior, s-a spus că aceasta ar fi fost omorâtă de partenerul ei.

Pentru că nu există un răspuns cert la întrebarea menționată anterior, procurorii au decis, recent, să reia ancheta de la zero, iar cercetările se fac in rem.

Ancheta a fost deschisă pentru caz de omor. Însă, neavând probe suficiente care să demonstreze acuzația respectivă, partenerul mezzosopranei a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în primejdie.

Ulterior, familia, aflând de această chestiune, a cerut ca ancheta să fie reluată pentru acuzația de omor. Acum, însă, anchetatorii trebuie să stabilească dacă a fost actul unei crime sau nu, potrivit stirileprotv.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe