Marele absent de la înmormântarea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: Soțul nu a venit să-și ia rămas bun

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață în noaptea de dinainte de Ajunul Crăciunului, după luni întregi în care a luptat să trăiască. Familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum cu mare tristețe în suflete, însă soțul ei a preferat să nu își facă apariția la eveniment.

Potrivit bzi.ro, Codrin Nicoară nu a venit nici măcar la priveghi, să-și ia rămas bun de la soția sa. În schimb, ela trimis o coroană de flori. După ce artista a căzut pe scări, în luna mai a acestui an,Codrin ar fievitat orice contact cu familia ei, spun apropiații, potrivit sursei citate.

Sâmbătă, la cimitirul „Sf. Petru și Pavel” din Iași, Maria Macsim Nicoară a fost condusă pe ultimul drum de prieteni, colegi și familie. Brațe de flori și coroane pe care erau scrise mesaje emoționante au fost depuse lângă sicriul alb al artistei. La slujba de înmormântare a participat un sobor de preoți, printre care și preotul Ovidiu Hereș, soțul surorii Mariei Macsim Nicoară.

Artista a zăcut o noapte întreagă în casă, după ce a căzut pe scări

Pe 9 mai, în jurul orei 23:00, pianistul Codrin Nicoară și-a găsit soțiacăzută învila pe care o dețineau în Aroneanu, Iași.Chiar dacă aceasta nu era lucidă, în loc să sune la 112, el a pus-o pe pat și a lăsat-o să agonizeze mai bine de 8 ore. Gurile rele spun că cei doi nu se mai înțelegeau și se pregăteau de divorț, dar și că cei doi s-ar fi certat în seara fatidică.

Bărbatul a declaratcămezzosoprana, în vârstă de 52 de ani, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

Colegii de la Operă a mezzosporanei spun că suspectau că soțul era violent, pentru că eavenea vânătă la spectacole. Mai mult decât atât, toți cred că nu este vorba despre niciun accident și cred că femeia a fost agresată sau împinsă pe scări de soțul ei, de Codrin Nicoară. Totuși, polițiștii nu au dovezi care să-l incrimineze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti