ACCIDENT CUMPLIT în Timiş! Un bărbat a murit STRIVIT de o grindă de beton

ACCIDENT CUMPLIT în Timiş! Un bărbat a murit STRIVIT de o grindă de beton

Un grav accident de muncă a avut loc marţi, în comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Un bărbat de 44 de ani, angajat al unei unei firme producătoare de prefabricate, a murit strivit de o grindă de beton la care lucra.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, bărbatul lucra, împreună cu alţi doi colegi, la construirea grinzii din beton.

În momentul în care grinda s-a prăbuşit, cei doi colegi erau la masă, iar victima lucra la finisarea grinzii, suspendată cu ajutorul unei macarale. Pentru că nu ar fi fost fixată bine, grinda s-a prăbuşit, strivindu-l pe bărbatul în vârstă de 44 de ani.

Tags:
Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice