Actorul Ciprian Nemeșiu a murit la 39 de ani. Artistul s-ar fi sinucis. Ce a scris în ultima sa postare

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit la 39 de ani. Artistul s-ar fi sinucis. Ce a scris în ultima sa postare
foto: Facebook @ Ciprian Nemeșiu

Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație „Freeze”, a murit luni, 8 martie, la vârsta de 39 de ani. Din primele informații reiese că artistul s-ar fi sinucis, însă autoritățile vor stabili cauza exactă a decesului după efectuarea necropsiei.

Ciprian Nemeșiu a murit. Actorul în vârstă de 39 de ani s-ar fi sinucis

În vârstă de 39 de ani la momentul decesului, Ciprian Nemeșiu era membru al Trupei Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act.

El a murit luni, 8 martie, când s-ar fi sinucis. Actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în Capitală, potrivit Click!

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, au scris colegii săi pe Facebook, într-un mesaj de „adio”.

Ciprian Nemeșiu, actor și economist, a făcut parte din echipa de la Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actual Sheraton) și Ramada Plaza. Artistul a avut colaborări cu mai multe televiziuni, dar și cu majoritatea teatrelor din București. El a dezvoltat trupa de improvizație „Freeze” și era absolvent al Facultății de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret, dar și la Facultății de Relații Economice din cadrul Universității Româno-Americane.

Ce a scris artistul în ultima postare pe Facebook

În ultima sa postare pe Facebook, Ciprian Nemeșiu anunța că începe un nou curs de improvizație.

„Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea.Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scrisese actorul, pe Facebook.