Actorul Mihai Călin: Nici eu, nici soția mea n-am făcut vaccinul pentru că a fost cool, ci pentru că am ascultat toți specialiștii, din martie anul trecut, și de abia am așteptat vaccinul (VIDEO)

Actorul Mihai Călin: Nici eu, nici soția mea n-am făcut vaccinul pentru că a fost cool, ci pentru că am ascultat toți specialiștii, din martie anul trecut, și de abia am așteptat vaccinul (VIDEO)

Actorul Mihai Călin a vorbit, duminică seară, în cadrul emisiunii ”Special B1”, moderată de Nadia Ciurlin, despre campania de vaccinare anti-COVID-19, precizând că el a ales să se vaccineze nu pentru că ”a fost cool”, ci pentru că a ascultat opiniile specialiștilor.

Ce spune actorul Mihai Călin despre campania de vaccinare anti-COVID-19 din România

„În marile orașe e ok și e bine să se mențină trendul. Problema este în orașele mici și, probabil, așa cum spuneau mai mulți specialiști în medicină și politicieni chiar, probabil că ar trebui să fie mult mai multe eforturi făcute din toate părțile. Cineva făcea, la un moment dat, o asociere cu alegerile și e bine ca oamenii să se gândească puțin la chestia asta. Atunci când ai ceva de câștigat, cumva, nu vorbesc în sens periorativ – partidele luptă pentru a câștiga în județe, la alegerile locale, parlamentare și atunci fac tot posibilul să-și activeze nu numai oamenii de partid. Cred că asta trebuie făcut și aici”, a spus Mihai Călin.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Mihai Călin, despre vaccinare:Nu înțeleg de ce oamenii cred că cineva vrea să le facă rău neapărat

În acest context, actorul și-a împărtășit propria experiență legată de vaccinare.

”Nu înțeleg de ce oamenii cred că cineva vrea să le facă rău neapărat. N-ai cum să faci, în lumea asta trebuie să te ghidezi după niște reguli. Nici eu, nici soția mea, nici prietenii mei n-am făcut vaccinul pentru că a fost cool, ci pentru că am ascultat toți specialiștii din martie anul trecut și de abia am așteptat vaccinul ăsta”, a mai spus Mihai Călin.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat, în cea mai recentă raportare, că în ultimele 24 de ore, la nivelul întregii țări, au fost vaccinate 103.937 de persoane, aceasta fiind a doua zi consecutivă în care România depășește pragul de 100.000 de vaccinări. În același interval au fost consemnate 51 de reacții adverse.