Acuzații la adresa lui Arafat pentru intervenția în cazul copilul căzut în puț: Micuțul putea fi salvat în 5 ore dar șeful DSU nu a vrut să asculte metoda unui fântânar local (VIDEO)

Acuzații la adresa lui Arafat pentru intervenția în cazul copilul căzut în puț: Micuțul putea fi salvat în 5 ore dar șeful DSU nu a vrut să asculte metoda unui fântânar local (VIDEO)

Acuzații grave pentru Raed Arafat. Operațiunea de salvare a lui Dănuţ ar fi putut dura doar 5 ore, în loc de 11. Asta susţine fântânarul satului care a propus de la bun început ca micuţul să fie scos cu ajutorul unor chingi. Numai că, Raed Arafat a refuzat acest lucru pentru că nu ştia despre ce este vorba. În cele din urmă copilul a fost salvat chiar cu metoda propusă de acesta.

De 11 ore au avut nevoie pompierii să îl salveze pe micuțul de mai puțin de 2 ani. Numai că, acum a apărut o altă ipoteză – copilul ar fi putut fi scos în 5 ore. Cel care susţine acest lucru este fântânarul din localitate.

"Eu m-am dus cu soluția că știam cum se face că am scos fel și fel din fântâni. Dacă mă lăsau, avem multe invenții", afirmă bărbatul.

Omul a fost primul care a ajuns la locul accidentului. A măsurat adâncimea la care era copil căzut şi a explicat şi cum trebuie scos. Ideea sa nu a fost acceptată.

"A sunat și a vorbit cu Arafat și după a zis că dacă nu știe Arafat invenția nu poate să o folosească, nu dă voie, să vadă el invenția", susține fântânarul.

Între timp cei de la ISU Bucureşti au intervenit. Salvatorii s-au chinuit 11 ore pentru a-l scoate pe micuț.

Acuzații la adresa lui Arafat pentru intervenția în cazul copilul căzut în puț: Micuțul putea fi salvat în 5 ore dar șeful DSU nu a vrut să asculte metoda unui fântânar local

#DIRECT_ONE_zxmwza#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Ultima oră
12:35 - Cu se supărări s-a întors Lidia Buble din „Asia Express” în România: „Coșmar! Mult stres și oboseală psihică”
12:30 - Continuă consultările la Cotroceni. A venit rândul delegației USR să discute cu președintele Klaus Iohannis, care le-a amintit de eșecul din Parlament (VIDEO)
12:30 - Lista Cabinetului Nicolae Ciucă. Premieră: o femeie ar urma să preia Ministerul Apărării, iar Florin Cîțu și-ar dori șefia Senatului (surse)
12:04 - CTP, despre propunerea lui Nicolae Ciucă premier: „Un război sinistru câștigat de Iohannis cu Orban și cu cetățenii români. A reușit să controleze PNL-ul”
12:02 - Florin Cîțu: PNL îl susține pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, într-un guvern minoritar cu UDMR. Eu am făcut propunerea în partid. Nu noi am declanșat criza, dar noi o rezolvăm (VIDEO)
12:01 - Letonia, prima țară din Europa care reintră în lockdown din cauza valului 4. Cândva un exemplu în lupta cu pandemia, statul baltic resimte din plin efectele crizei sanitare
11:53 - Valeriu Gheorghiță, despre „tulpina românească” a Covid-19: Când ai transmitere comunitară foarte mare și vaccinare foarte scăzută, teoretic condițiile sunt îndeplinite
11:51 - Cum se relaxează actorii Netflix după filmări
11:45 - Un medic a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul s-ar fi sinucis
11:37 - Guvernul Poloniei avertizează cetățenii: „Va trebui să luăm măsuri drastice dacă se întâmplă asta”