Adolescentă din Ploieşti, bătută, umilită și obligată să le sărute mâinile agresoarelor. Una dintre bătăuşe a cerut scuze public: Am fost chiar proastă (VIDEO)

Adolescentă din Ploieşti, bătută, umilită și obligată să le sărute mâinile agresoarelor. Una dintre bătăuşe a cerut scuze public: Am fost chiar proastă (VIDEO)

O adolescentă din Ploiești a fost bătută, umilită și stropită cu apă de alte două tinere. Un băiat a participat și el, stropind-o cu apă pe victimă. Mai multe persoane au asistat la aceste scene oribile ca și cum s-ar fi uitat la un spectacol.

Victima a fost înjurată, trasă de păr, lovită cu palmele și cu picioarele și obligată să se așeze în genunchi și să sărute mâinile agresoarelor. Speriată și probabil chiar aflată în stare de șoc, victima a acceptat să facă acest gest umilitor.

Adolescentă din Ploieşti, bătută, umilită și obligată să le sărute mâinile agresoarelor

#DIRECT_ONE_fws71s#

După publicarea pe Internet a înregistrării cu acest moment, agresoarele au fost identificate. Ele sunt eleve la un liceu de prestigiu din Ploiești, scriu jurnaliștii de la Adevărul. De altfel, colegii lor au început să le trimită mesaje de ameninţare pe paginile de Facebook.

Pe măsură ce scandalul a luat amploare, una dintre agresoare, Andreea I., a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a cerut scuze: ”Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conştientă că am greşit, îmi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis. Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proastă. A fost un moment de nervozitate in care am reacţionat aşa, mi-a părut rău imediat după ce am comis fapta. În situaţia dată, îmi închid contul de Facebook si îmi cer scuze tuturor, îmi pare rău pentru ce am făcut. Un share va rog din suflet”.

Mulţi dintre colegii ei, însă, i-au reproșat acum că scuzele ar fi trebuit să le ceară personal victimei sale, nu pe un cont de Facebook.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultima oră
23:56 - Cine este Evgheni Muraev, indicat de Marea Britanie drept posibil candidat al Rusiei pentru o schimbare de regim în Ucraina. Moscova, acuzată că vrea să instaleze un guvern pro-rus la Kiev
23:25 - Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
23:09 - Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
22:44 - Peste 3.800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea COVID-19. Alexandru Rafila: Testarea la medicul de familie, soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare
22:17 - Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)
21:46 - Varianta Omicron ar putea anunța într-adevăr sfârșitul pandemiei, spune directorul OMS pentru Europa: „Acest virus a surprins de mai multe ori, deci trebuie să fim foarte atenți”
21:12 - Nicușor Dan: Ar fi ieșit duminică la lucru mult mai mulți șoferi și vatmani dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat / Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, precum și iresponsabilitatea Gabrielei Firea
20:51 - Armen Sarkissian demisionează de la președinția Armeniei. Președintele țării, spune el, nu are prerogativele necesare pentru a influența politica în vremuri de criză
20:28 - O femeie a murit într-un accident violent pe E58. Mașina în care se afla a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă și a lovit un alt autoturism (FOTO)
20:06 - La ce oră se joacă și cine transmite la TV meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile de finală de la Australian Open 2022