Adrian Mititelu, despre trimiterea sa în judecată: "Este un dosar care nu are nicio legătură cu spiritul și lupta DNA, sunt jocuri de culise din Craiova"(VIDEO)

Adrian Mititelu, despre trimiterea sa în judecată: "Este un dosar care nu are nicio legătură cu spiritul și lupta DNA, sunt jocuri de culise din Craiova"(VIDEO)

Fostul finanțator al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru evaziune fiscală și înșelăciune.

Acesta a interevenit telefonit pentru B1TV și a oferit amănunte despre dosarul în care tocmai a fost trimis în judecată. "Este vorba de un dosar aflat la DNA Craiova, dosar care după părerea mea s-a comis o eroare, ca să nu spuns altceva din respect pentru DNA, instituție care consider că lucrează foarte corect"

"E vorba despre așa zisul transfer al lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, care nu s-a mai rezolvat și pentru care există deja o condamnare pentru sustragere de sub sechestru, pentru care există deja o condamnare pentru LPF, FRF, Mircea Sandu și Dragomir" a afirmat fostul finanțator al echipei U Craiova.

"Este un dosar care nu are nicio legătură cu spiritul și lupta pe care o practică DNA la nivel central, e vorba de jocuri de culise din Craiova, de un procuror care a vrut cu orice preț să mă trimită în judecată, deși există deja o sentință în care alte persoane sunt condamnate, asta e, mă duc în instanță și mă voi apăra." a mai spus Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, despre trimiterea sa în judecată: "Este un dosar care nu are nicio legătură cu spiritul și lupta DNA, sunt jocuri de culise din Craiova"

#DIRECT_ONE_6wehmv#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:24 - Elevii ruși vor face pregătire militară obligatorie începând din toamnă. Potrivit spionajului britanic, cursul va consta într-o „formare cu puşti de asalt şi grenade de mână”
09:22 - Atac cu drone asupra unei baze militare din Iran
09:19 - Anunțul făcut de Alexandru Rafila: „Epidemia de gripă se va încheia în aproximativ două săptămâni”
09:17 - Românul Alexi Pitu, ținta unui atac rasist după transferul în Franța: „Dacă nu merge cu fotbalul, se va putea reprofila drept cerșetor profesionist”
08:59 - Mihai Stoica și Mihai Pintilii ar fi fost înjurați și amenințați de Gigi Becali. Patronul lui FCSB ar fi avut o adevărată criză de nervi după înfrângerea cu Farul
08:56 - Turcia ar putea aproba candidatura Finlandei la NATO. Erdogan: „Suedia va fi şocată când noi vom da un mesaj diferit”
08:55 - Alexandru Rafila: Nu ştiu dacă trebuie să discutăm despre această segregare între spitalele publice şi cele private, adică să optezi dacă să lucrezi într-un loc sau altul
08:41 - Cancelarul Karl Nehammer „a fost umilit” la alegerile din Austria Inferioară, spune Eugen Tomac: „România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie”
08:39 - Weekend cu multă distracție în staţiunile montane din ţară. Zăpadă, săniuș și cozi la telescaun: „Vreme bună, voie bună!”
08:35 - Cât ne-a costat gripa porcină anul trecut. Suma este cu 52,2% mai mică față de despăgubirile plătite de stat în 2021