Adriean Videanu anunță că îl va da în judecată pe Gabriel Sandu: "Nu am semnat nicio HG privind Microsoft"

Adriean Videanu anunță că îl va da în judecată pe Gabriel Sandu: "Nu am semnat nicio HG privind Microsoft"
Foto: radioiasi.ro

Adriean Videanu a anunţat, joi, că îl va da în judecată pe Gabriel Sandu și neagă că ar fi semnat vreo hotărâre de guvern referitoare la contractul Microsoft, cum susține fostul ministru al Comunicațiilor.

 ”Resping categoric delaţiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aş fi exercitat asupra acestuia pentru a finanţa campania electorală din 2009. Nu am avut niciodată niciun fel de relaţii, altele decât cele instituţionale, cu Sandu Gabriel, relaţiile dintre mine şi numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu «Bună ziua»”, a declarat Videanu, citat de Mediafax.

„NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangenţială, cu iniţierea şi/sau derularea contractului în cauză. NU am cunoştinţă despre sursele de finanţare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuţiile mele”, se arată în comunicat.

Adriean Videanu afirmă că îşi rezervă dreptul de a-şi apăra imaginea în instanţă „acţionându-l în judecată pentru calomnie pe numitul Sandu Gabriel”.

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu a dat, pe 28 ianuarie, la DNA o nouă serie de declaraţii în dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare.