Aglomerație în trafic, în București, în prima zi de școală. Cozi uriașe de mașini la semafoare

Aglomerație în trafic, în București, în prima zi de școală. Cozi uriașe de mașini la semafoare
Foto: Pixabay

Odată cu începerea noului an școlar, la semafoare s-au format cozi uriașe de mașini.

Luni dimineață, la ora 8.00, era aglomerat în special pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona Unirii și în Piața Victoriei, potrivit Digi 24.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Mulți părinți au vrut să fie alături de copii la începutul anului școlar, astfel au preferat să îi ducă pe aceștia cu mașina la școală.

La semafoare s-au format cozi mari de mașini.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți în trafic în marile intersecții pentru a dirija circulația.

Festivităţile legate de începerea noului an şcolar se pot desfăşura doar în aer liber, cu purtarea măştii de protecţie şi cu o durată de cel mult o oră şi jumătate. Anul trecut, recomandările au fost de a nu se organiza festivităţile de deschidere a anului şcolar.
Ultima oră
23:29 - Florin Cîţu a prezentat un grafic privind evoluţia cheltuielilor cu pensiile ca procent din PIB. Cel mai mare procent, în timpul guvernării liberale (FOTO)
23:27 - Adela Popescu, reproșuri la adresa lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Pro TV, deranjată de un simplu gest al vedetei de la Antena 1
23:23 - Căsătoriile virtuale sunt noul trend al pasionaților de metaverse. Un cuplu din India va oficializa prima căsnicie de acest fel din țara lor
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă