Aglomerație pe autostrăzile spre mare și munte, înainte de Florii. Polițiștii efectuează controale rutiere (VIDEO)

Aglomerație pe autostrăzile spre mare și munte, înainte de Florii. Polițiștii efectuează controale rutiere (VIDEO)
Sursa Foto: Captura video/ B1 TV

Circulația rutieră este intensă pe autostrăzile din România, sâmbătă. Sute de românii au pornit spre munte și spre mare. Chiar dacă meteorologii spun că în ziua de Florii va aduce vreme mohorâtă, turiștii nu ratează nici0 sărbătoare după ce restricțiile pentru pandemie au fost anulate. Pe drumurile care duc spre stațiunile de pe Valea Prahovei, dar și pe litoral, s-au format coloane de mașini.

8 echipaje de politie, 3 polițiști echipați cu motociclete și un echipaj canin se află pe Autostrada Soarelui, pentru a efectua controale rutiere. Nici cei care merg spre munte nu scapă de verificări.

„Sâmbătă, pe autostradă au fost mobilizate 8 echipaje de poliție și 3 poliție pe motocicletă. Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație survolează Autostrada Soarelui. Din acest elicopter se transmit în timp real informaţii, astfel încât dacă se întâmplă un incident, să fie luate măsuri rapide. Inclusiv un echipaj canin este prezent și ajuta la depistarea drogurilor şi a altor substanțe interzise. Se fac controale de rutină. 7800 de echipaje de poliție sunt mobilizate la nivel național. Chiar şi cei care merge spre munte pot fi supuşi controlului rutier”, a relatat reporterul Gabriela Mihai, pentru Ştirile B1 Tv.

Se efectuează lucrări pe Autostrada Soarelui

Cei care aleg să se deplaseze către litoral, trebuie să aibă în vedete faptul că pe Autostrada Soarelui se efectuează lucrări la podurile dunărene de la Cernavodă și de la Fetești. Traficul este întrerupt pe sensul către litoral și este deviată circulația pe sensul către București, unde se circulă doar pe câte o bandă pentru fiecare direcție.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)