Agresiuni la Penitenciarul Poarta Albă: O angajată a fost lipsită de libertate de doi deținuți, care au vrut să o violeze (VIDEO)

Agresiuni la Penitenciarul Poarta Albă: O angajată a fost lipsită de libertate de doi deținuți, care au vrut să o violeze (VIDEO)
Foto: ziuaconstanta.ro

Incident la penitenciarul vedetelor, Poarta Albă. O angajată a fost lipsită de libertate de doi deținuți, care au vrut să o violeze, informează B1 TV. În cele din urmă, femeia i-a convins pe cei doi să renunțe la intenție şi i-au dat drumul.

”O angajată a Penitenciarului Poarta Albă a fost lipsită de libertate de doi deținuți, timp de 10 minute. În timpul derulării unei activități specifice de educație cu cei doi deținuți, aceștia au devenit violenți și amenințând-o cu un cuțit improvizat au obligat-o să se deplaseze în grupul sanitar al clubului cu intenția de a o agresa sexual. Acționând cu tact și profesionalism, lucrătoarea i-a convins pe cei doi deținuți să renunțe la intenție după aproximativ 10 minute”, a declarat Daniel Barbu, purtător de cuvânt al ANP, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV.

Conducerea penitenciarului a luat imediat măsuri împotriva celor doi detinuţi şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Agresiuni la Penitenciarul Poarta Albă: O angajată a fost lipsită de libertate de doi deținuți, care au vrut să o violeze

#DIRECT_ONE_kitg2i#