Alba Iulia: Un tânăr condamnat la o pedeapsă privativă de libertate s-a ascuns de polițiști în podul unei case, timp de trei luni

Alba Iulia: Un tânăr condamnat la o pedeapsă privativă de libertate s-a ascuns de polițiști în podul unei case, timp de trei luni
Foto: adevarul.ro

Un tânăr condamnat la o pedeapsă privativă de libertate s-a ascuns de polițiști în podul unei case, mai bine de trei luni.

Tânărul de 19 ani se sustrăgea executării unei măsuri educative, privativă de libertate, a internării într-un centru de detenție, pe o perioadă de doi ani. El a fost condamnat la Judecătoria Alba Iulia în 26 iunie 2015, iar din 5 august a fost dat în urmărire națională.

Însă, pe 11 august a fost reperat de oamenii legii în podul unui imobil de pe strada Măceșului din Alba Iulia, notează voceatransilvaniei.ro.

Astfel, a fost dus la Penitenciarul de Minori și Tineri Craiova pentru executarea pedepsei.

Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”