ALERTĂ: Cadavrul unui ROMÂN din Italia descoperit după 10 zile! (FOTO)

ALERTĂ: Cadavrul unui ROMÂN din Italia descoperit după 10 zile! (FOTO)

Veste îngrijorătoare din Italia! Cadavrul unui bărbat român, în vârstă de 58 de ani, a fost descoperit la o periferie a orașului Reggio Calabria, în sudul ţării. Conform anchetatorilor, cauzele decesului nu sunt cunoscute deocamdată.

Polițișii au fost avertizați în după amiaza zilei de duminică în legătură cu prezența unui trup neînsuflețit, aflat în zona cartierului Pellaro, la periferia orașului Reggio Calabria. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au constatat că trupul aparțineaunui cetățean de naționalitate română, Ioan Cocian, în vârstă de 58 de ani, care era foarte cunoscut în zonă.

Bărbatul era mort de cel puțin zece zile. Corpul său neînsuflețit, aflat într-un grad avansat de descompunere, a fost găsit pe o plapumă, în curtea unei foste fabrici de măcinare a cerealelor, a notat rotalianul.com.

Agenții de la Criminalistică au ridicat trupul lui Ioan Cocian, iar autopsia va fi efectuată zilele următoare. Anchetatorii au deschis o investigație pentru a stabili exact cauzele producerii decesului românului.

Ultima oră
13:46 - Mizil: Două familii s-au bătut în stradă cu bâte și topoare. 10 bărbați au fost reținuți
13:41 - Metrorex oferă cartele gratis la metrou. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru o călătorie fără plată și care este prețul unui bilet
13:40 - Marius Marin, căpitanul României, ironic cu fanii naționalei: „Mulțumim celor 15% care au fost alături de noi!”
13:28 - Poliția, mobilizată în Mykonos şi Ios să supravegheze respectarea regulilor anti-COVID, după ce 13 insule greceşti extrem de populare printre turiști au ajuns pe lista roșie a ECDC
13:23 - Alin Stoica, planuri pentru valul 4 al pandemiei: În ultimele două săptămâni s-a triplat incidența. Trebuie să ne pregătim (VIDEO)
13:20 - Armin Laschet, candidatul pentru funcţia de cancelar al Germaniei, are probleme legate de plagiat
13:01 - Acuzații grave din partea sindicaliștilor, la adresa directorului CFR: „Ne-a mințit și pe noi de atâtea ori”
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă