UPDATE: Alarmă de incendiu falsă la Spitalul Judeţean din Timişoara. 20 de echipe de pompieri au investigat clădirea în care s-a simțit miros de fum

UPDATE: Alarmă de incendiu falsă la Spitalul Judeţean din Timişoara. 20 de echipe de pompieri au investigat clădirea în care s-a simțit miros de fum
Incendiu la un depozit de gunoaie din Popești Leordeni / Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

UPDATE: 23 octombrie, ora 13:00// Alarama de incendiu s-a dovedit falsă. Pompierii au inspectat minuțios clădirea și au găsit sursa mirosului de fum de pe secția de Chirurgie Plastică: un angajat al spitalului a folosit un prăjitor de pâine.

Acesta ar putea fi aspru pedepsit, deoarece folosirea aparatelor de acest tip este interzisă în aripa respectivă a spitalului.

„Se pare că fumul ar fi pornit de la un angajat care a folosit un prăjitor de pâine. Am deschis o anchetă şi dacă se dovedeşte că aşa au stat lucrurile, angajatul va fi pedepsit sever pentru că este strict interzisă utilizarea oricărei aparaturi decât cele aprobate. Ne bucurăm că nu a fost nevoie nici să evacuăm, nici să mutăm pacienţii, dar şi că atât colegii noştri, cât şi cei de la ISU au intervenit prompt”, a declarat Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, citat de Opinia Timişoarei.

—ȘTIRE INIȚIALĂ—

Alertă la Spitalul Judeţean din Timişoara, sâmbătă dimineață. Persoanlul medical a semnalat la numărul de urgență că pe secţia de mari arşi şi politraumatologie a unităţii medicale se simte un miros de plastic încins, potrivit observatornews.ro.

În urma apelului la numărul de urgenţă, la faţa locului s-au deplasat 20 de maşini de pompieri. Echipajele nu au identificat fum sau flăcări, însă rămân în clădire pentru cercetări amănunțite.

Știre in curs de actualizare