ALERTĂ METEO: Schimbare bruscă a vremii în această săptamana! Care vor fi cele mai afectate zone!

ALERTĂ METEO: Schimbare bruscă a vremii în această săptamana! Care vor fi cele mai afectate zone!

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de caldă, cu temperaturi mai mari decât cele obişnuite pentru această perioadă. De la sfârşitul săptămânii, vremea se răceşte şi apar ploile.

În Muntenia, din 1 noiembrie valorile termice vor fi în scădere, de la o medie de 22 de grade în prima zi, la 14 grade în ultimele zilei de prognoză. Totodată, media minimelor termice se va menţine în jurul valorii de 11 grade până în ziua de 2 noiembrie, apoi va scădea spre 5…6 grade în dimineţile de 10 şi de 11 noiembrie, informează meteorologii ANM.

În Moldova, în luna noiembrie, vremea se va răcori treptat, iar până în ziua de 11, valorile termice diurne vor ajunge la 12 grade.

În Transilvania, din 4 noiembrie şi până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade. Vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafeţe mici.

La începutul lunii noiembrie temperatura va scădea treptat în Oltenia şi va ajunge, în ultimele zile de prognoză, până la 14…15 grade.

Tags: