Alertă meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend! Ninge în Bucureşti, dar şi în alte zone din ţară!

Alertă meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend! Ninge în Bucureşti, dar şi în alte zone din ţară!

Vremea se schimba radical. În următoarele zile, meteorologii avertizează că vor fi ninsori și temperaturi extrem de scăzute în cea mai mare parte a țării. Deja a nins în Capitală și în mai multe zone ale României.

Potrivit ANM, sâmbătă, temperaturile maxime nu vor depăși 2-3 grade, iar sele minume se vor situa în jurul valorii de -2 grade. Cerul va fi noros și trecător vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat.

În București, cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile se vor încadra maxime de 4 grade Celsius și -3 grade Celsius. De asemenea, în timpul nopții sunt așteptate noi ninsori în Capitală.

Și duminică, în București vor fi temperaturi scăzute și ninsori pe timpul nopții. Valorile maxime și minime vor fi cuprinse între 6°C și -1°C.

Tags:
Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie